Följ Sprinkle Media

BLOCKHOMES.IO tillkännager samarbete med Beemster

Nyhet   •   Dec 18, 2018 13:16 CET

Blockhomes AB (u n ä) tillkännagav idag att man har tecknat ett samarbetsavtal med Beemster. Ett företag som framgångsrikt arbetar med blockchain programmering och har flertal kontor i Ukraina.

Med den senaste versionen av digital avtalsstruktur, kombinerat med en innovativ affärsplan, har Blockhomes.io skapat svallvågor på den skandinaviska marknaden. Detta genom planerna på en revolutionerande blockchainplattform kopplad till lönsamma investeringsmöjligheter i fastighetsmarknaden i Sverige.

Blockhomes AB har tillkännagivit sin första nyemission via RaiseReach.com, en ledande svensk publik finansieringsplattform. Erbjudandet har skapat ett mycket stort intresse med tanke på populariteten hos blockchaintekniken kombinerat med den svenska fastighetsmarknaden.

Mer detaljer om avtalet kommer att publiceras under de kommande veckorna efter det att den första nyemissionen i Blockhomes AB har slutförts.

"Detta går långt utöver de standardiserade och decentraliserade blockchain-applikationerna som du ser som popup varje dag. Denna plattform visar hur investeringar i fastigheter, handel och finansiering kommer att kunna se ut över hela världen under de närmaste åren. Avtalet ger vår affärsplan en unik möjlighet att ta blockchain-teknikbasen till nästa nivå. En av de kritiska saker som vi anser behöver vara på plats är ett avtal med ett ledande tekniskt företag som specialiserat sig på nichad blockchainteknik. Nu har vi har det med Beemster" - Oliver Donovan, VD för Blockhomes

För mer information, kontakta mediaavdelningen via info@blockhomes.io

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://media.raireinvest.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.