Följ Sprinkle Media

Hög aktivitet i intressebolaget Systemhus AB

Nyhet   •   Aug 24, 2018 08:00 CEST

Ådö etapp 1 - Ett av projekten från Systemhus som är öppet för investering med 10 % fast avkastning hos Raise Reach

RAIRE Invest intressebolag Systemhus AB har under sommaren växlat upp sin verksamhet avsevärt. Det framgår av ett antal pressmeddelanden och artiklar den senaste tiden. Bland annat kan nämnas upprättande av egen fabrik i Sverige för tillverkning av Attefallshus i stor skala, ett flertal större byggprojekt och kampanjande under hashtaggen Allaskabo. Systemhus har kommit ut i stora affärsmedia och här följer ett axplock.
PM i SvD om #allaskabo

Systemhus inleder samarbete med föreningen Huskurage

Systemhus expanderar sin etablering i Heby Kommun

Systemhus har allt sedan Raise Reach implementerade den nya delen av plattformen under sommaren varit en pålitlig kund genom att leverera in kvalitativa projekt till Raise Reach. För närvarande ligger två projekt öppna för investeringar för medlemmarna, Ådö Etapp 1 och Malmköping. Läs mer om projekten och möjligheterna här.

Extra roligt med expansionen är det såklart för aktieägare i RAIRE Invest som under hösten kommer att få aktier i Systemhus tilldelade.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.