Följ Sprinkle Media

Raise Reach stänger projektet Ådö Etapp 1 som är fulltecknat

Nyhet   •   Sep 27, 2018 08:30 CEST

RAIRE Invest kan stolt meddela att det första projektet med investeringar i fastighetsprojekt till fast ränta, fulltecknades under tisdagen och därmed stängdes. Projektet påbörjades med invändig byggnation i det befintliga huset redan under sommaren och nu går man vidare med utvändig byggnation samt tillbyggnader. Målsättningen är att fastigheten som ska säljas som en bostadsrättsförening ska vara färdigställd och slutsåld i januari 2019, då också kapital och räntor betalas ut till investerare. 

Samtidigt planeras nu för nästkommande projekt.

Mattias Ahlberg, VD för RAIRE Invest kommenterar; -"Vi är såklart nöjda med att ha uppnått ett proof of concept på bara några månader med vår nya del av plattformen. Sommaren var ordentligt trög men nu under hösten har investerarna vaknat igen och sista veckan på Ådöprojektet var det en ordentlig fart! Vi planerar att lansera ett större hyresrättsprojekt inom kort. Vi har ett antal projektägare med projekt som är godkända för statligt stöd och just nu pågår processen att välja ut ett lämpligt projekt till vårt stora investerarnätverk. Som grundkrav för samtliga projekt som går hos Raise Reach är att investerare ska få pant i fastigheten, vilket samtliga projektägare kan erbjuda. Vi räknar med att lansera nästa projekt under nästa vecka".

Redan nu går det bra att lämna en intresseanmälan för nästa projekt på bolagets hemsida.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://media.raireinvest.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.