Följ Sprinkle Media

Lansering av ny plattform långt över förväntan

Pressmeddelande   •   Sep 14, 2017 08:00 CEST

Raise Reach lanserade helt planenligt sin nya plattform vid lunchtid på tisdagen. Mottagandet var överväldigande. Våra medlemmar reagerade mycket positivt på de nya funktioner som implementerats i plattformen vilket har lett till en signifikant tillväxt av både medlemmar och följare på sociala medier.

Det är med glädje bolaget konstaterar att medlemmarnas reaktion visar att man är på rätt spår. Det genialiska i att många individer som investerar och delar risken är minst lika värdefulla som ett stort riskkapitalbolag som investerare, är slående när man ser medlemmarnas reaktioner. Seriös crowdfunding är här för att stanna!

Raise Reach är inne i en intensiv period med klienten Power & Tower Holding AB där Raise Reach bistår Power & Tower i pågående nyemission pre-IPO inför en marknadsnotering under senhösten.

Bolaget har fått en del förfrågningar om det är möjligt att bli delägare i Raise Reach. Bolaget ser positivt på idén och har tillsatt ett advisory board för att utreda möjligheten att kunna erbjuda delägarskap i framtiden för medlemmarna. Samtidigt pågår ett strukturarbete för att formalisera Raise Reach med allt från bolagisering till uppsättning av organisation och roller, inför en mycket spännande höst.

Raise Reach arbetar som konsulter inom branschen Corporate Finance. Våra klienter finns primärt i Norden och delvis i Baltikum. Raise Reach konsulterar inom bland annat kapitalanskaffning, aktieägarspridning, marknadsnoteringar, företagsförvärv, marknadsföring och tjänster kopplade till Investor Relations.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://media.raireinvest.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.