Följ RAIRE Invest AB (publ)

Raire Invest AB erhåller ytterligare uppdrag och förstärker organisationen

Pressmeddelande   •   Jan 08, 2019 14:36 CET

RAIRE Invest AB äger och driver bland annat varumärken som Raise Reach™, Trader Invest och Aktiebladet.se. Bolaget som under förra året drivit verksamheten som en start-up i syfte att testa plattformen har nu utvärderat den med ett positivt resultat. RAIRE Invest erhåller nu ytterligare uppdrag och går in i nästa utvecklingsfas och förstärker därmed organisationen.

Bolaget engagerar Erik Hedin som Chief Operating Officer (COO). Han har en gedigen erfarenhet inom försäljning bl a från en tjänst som försäljningschef inom e-handel och försäljningsledning på ett finansbolag. Erik har tidigare även arbetat inom bolagskoncernen med försäljning, aktieemissioner och företagsrådgivning vilket väl kvalificerar honom för rollen som Raire Invests COO.

Raire Invest har bl a det intressanta uppdraget att genomföra det innovativa bolaget Blockhomes emission, vilken har fått ett stort genomslag i marknaden. Igår tillkännagav Blockhomes ett samarbete med den prisbelönta journalisten och entreprenören Peter Rinaldo vilken sjösätter ett projekt som ska förse landsbygden i Burundi, Östafrika, med förnyelsebar energi. Detta som del i Blockhomes vision med att koppla ihop investeringar i fastigheter, handel och finansiering via Blockchain-applikationer och s k smarta digitala kontrakt. En utveckling som bolaget förutspår kommer att spridas över hela världen under de närmaste åren.

"Det känns stimulerande att nu kunna ta nästa steg i bolagets utveckling genom att rekrytera Erik Hedin som COO. Erik har en gedigen försäljningsbakgrund och kommer att lyfta bolaget till nästa nivå på marknaden. Utöver detta kan jag glädjande meddela att vi även har rekryterat den internationellt erfarna journalisten och dokumentärfilmaren Peter Rinaldo till vårt redaktionsteam för Aktiebladet vars tidning blivit mycket eftertraktad bland aktieägare och andra intresserade.” – Peter Wittsten, Styrelseordförande

RAIRE Invest AB (publ) bedriver inte finansiell rådgivning eller annan tillståndspliktig verksamhet. RAIRE Invest AB (publ) är en finansiell kommunikationsbyrå som erbjuder tjänster relaterade till IR, PR, kommunikation och nätverksbaserad finansiering (crowd funding). RAIRE Invest AB (publ) är inte mottagare eller förmedlare av de transaktioner som sker mellan konsumenter och bolagets kunder.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://media.raireinvest.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.