Följ Sprinkle Media

RAIRE Invest anlitas av IPY Holding för marknadsföringsuppdrag

Pressmeddelande   •   Nov 14, 2017 15:00 CET

RAIRE Invest har tecknat avtal med IPY Holding AB som driver varumärket Iplay Sport om konsultation vid framtagande och marknadsföring av investeringserbjudande.

Iplay Sport är inne i en mycket spännande fas. Mycket arbete och kapital har lagts på att utveckla mjukvara inklusive appar och hemsida för att koppla samman idrottare, agenter, klubbar och fans. Iplay Sport har redan i dag över 16 000 användare i 106 länder inom tre idrotter, handboll, fotboll och bandy. Nästa steg är att ge sig in i ishockeyn. Mer om bolaget och affärsidén kan läsas på www.iplay.global

RAIRE Invest är tacksamma för förtroendet och är övertygade om att kunna leverera ett högkvalitativt projekt.

Det finns ett stabilt intäktsflöde och organisation och nu vill IPY Holding skaffa sig ett större försprång gentemot konkurrenterna genom att genomföra en nyemission där kapitalet primärt ska användas till marknadsföring. Totalt vill IPY Holding ta in 6 MSEK varav ca 3,8 MSEK är tecknat och emitterat av bland annat framstående idrottsstjärnor som tror på idén.

Mer information om IPY Holding och emissionen kan läsas här.

RAIRE Invest avser att själva delta i emissionen till ett ännu ej fastställt belopp.

Raise Reach arbetar som konsulter inom branschen Corporate Finance. Våra klienter finns primärt i Norden och delvis i Baltikum. Raise Reach konsulterar inom bland annat kapitalanskaffning, aktieägarspridning, marknadsnoteringar, företagsförvärv, marknadsföring och tjänster kopplade till Investor Relations.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://media.raireinvest.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.