Följ Sprinkle Media

RAIRE Invest klient Systemhus AB påbörjar pre-IPO

Pressmeddelande   •   Dec 13, 2017 08:00 CET

Som meddelades i pressmeddelande den 2 oktober så har RAIRE Invest anlitats att marknadsföra Systemhus kapitalanskaffning och marknadsnotering under våren 2018. En nyemission så kallad pre-IPO pågår nu mellan 7 december - 22 januari 2018.

Systemhus har en aggressiv expansionsplan med ett totalt fokus på storskalig nybyggnation av hyreshus över hela landet.


Nyemissionen pågår i en traditionellt svag period över storhelgerna, en risk som Systemhus ledning är beredda att ta med motiveringen att erbjudandet är tillräckligt attraktivt för investerare för att bli lyckat även i en traditionellt svag period för investeringar.

All information om erbjudandet återfinns på RAIRE Invest projektsida som finns här..

RAIRE Invest AB (publ) bedriver inte finansiell rådgivning eller annan tillståndspliktig verksamhet. RAIRE Invest AB (publ) är en finansiell kommunikationsbyrå som erbjuder tjänster relaterade till IR, PR, kommunikation och nätverksbaserad finansiering (crowd funding). RAIRE Invest AB (publ) är inte mottagare eller förmedlare av de transaktioner som sker mellan konsumenter och bolagets kunder.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://media.raireinvest.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.