Följ Sprinkle Media

RAIRE Invest öppnar nyemission pre-IPO

Pressmeddelande   •   Apr 04, 2018 09:00 CEST

Som tidigare annonserats öppnar nu RAIRE Invest sin nyemission pre-IPO.

Syftet med nyemissionen är att ta in kapital och sprida aktieägandet för att kunna genomföra en marknadsnotering i slutet av 2018 i enlighet med plan.

--------------

Kort info om nyemissionen

Teckningsperiod: 3 april - 7 maj 2018

Antal aktier i emissionen: 10 000 000

Pris per aktie: 0,41 SEK

--------------

RAIRE Invest har haft en fantastisk utveckling av verksamheten under sitt första verksamhetsår, förhoppningen är nu att fler aktieägare ska ta chansen och hoppa på tåget redan innan marknadsnoteringen som är planerad under fjärde kvartalet i år.

Full information med investeringsunderlag finns tillgänglig på bolagets hemsida www.raisereach.com som även erbjuder digital teckning med Bank-ID.

RAIRE Invest AB (publ) bedriver inte finansiell rådgivning eller annan tillståndspliktig verksamhet. RAIRE Invest AB (publ) är en finansiell kommunikationsbyrå som erbjuder tjänster relaterade till IR, PR, kommunikation och nätverksbaserad finansiering (crowd funding). RAIRE Invest AB (publ) är inte mottagare eller förmedlare av de transaktioner som sker mellan konsumenter och bolagets kunder.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://media.raireinvest.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.