Följ Sprinkle Media

RAIRE Invest styrelse beslutar om utdelning av aktier i Systemhus AB (publ)

Pressmeddelande   •   Apr 25, 2018 11:01 CEST

Med stöd av bemyndigande från extra bolagsstämma den 27 mars 2018 beslutar bolagets styrelse om utdelning av 10 000 000 aktier i Systemhus till bolagets aktieägare. Utdelningen motsvarar enligt senaste teckningskurs (1,05 SEK) i Systemhus 10,5 MSEK och utdelningen kommer att ske pro-rata till RAIRE Invests aktieägare.

Avstämningsdag för fördelning av utdelning är satt till 8 Juni 2018, innebärande att deltagare i pågående nyemission kommer att erhålla utdelning.

RAIRE Invests VD, Peter Lilliehöök kommenterar:

”Styrelsen har beslutat att dela ut 10 miljoner aktier av de ca 16,6 miljoner aktier som bolaget innehar i Systemhus. Det är det första steget i vår framarbetade IR-strategi. Inom bolaget håller vi en stor vikt vid att hålla oss till våra strategier och att alltid genomföra det vi kommunicerar att vi ska genomföra, utdelningsbeslutet är ett bevis på detta. Vi behåller ca 6,6 miljoner aktier för att bibehålla en stark balansräkning. Nu är det främsta målet att med framgång genomföra pågående nyemission för att bygga organisation och förbereda bolaget för en marknadsnotering senare i år. Sannolikt kommer fler utdelningar i spännande bolag att ske under 2018 i enlighet med IR-strategin.”

För att teckna emissionen, tryck här.

RAIRE Invest AB (publ) bedriver inte finansiell rådgivning eller annan tillståndspliktig verksamhet. RAIRE Invest AB (publ) är en finansiell kommunikationsbyrå som erbjuder tjänster relaterade till IR, PR, kommunikation och nätverksbaserad finansiering (crowd funding). RAIRE Invest AB (publ) är inte mottagare eller förmedlare av de transaktioner som sker mellan konsumenter och bolagets kunder.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://media.raireinvest.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.