Följ Sprinkle Media

RAIRE Invest utses att driva nyemission för Systemhus

Pressmeddelande   •   Sep 10, 2018 14:00 CEST

Raise Reach utses som partner i Systemhus nyemission

RAIRE Invest har fått uppdraget att ansvara för marknadsföring och systemstöd i den nyemission i Systemhus som kommer att pågå från idag till den 20/10. Systemhus använde sig av investeringsplattformen Raise Reach även för den nyemission i Systemhus som avslutades i februari i år. Då fulltecknades emissionen och det var ett självklart val att anlita Raise Reach även för denna transaktion.

Motivet till nyemissionen, som siktar på att ta in 7 MSEK, är att öka produktionen väsentligt då ett flertal större projekt har anskaffats under sommaren samt att utveckla ett helt nytt affärsområde. Det nya affärsområdet syftar till att upplåta fastigheter till verksamheter med specifika behov som exempel säkerhet eller stort behov av el. Generellt är det så kallade data mining företag som är de väntande kunderna.

Läs hela Pressmeddelandet från Systemhus här.

Projektet kommer att öppnas för investering under kvällen hos Raise Reach, länk till projektet här.

RAIRE Invest AB (publ) bedriver inte finansiell rådgivning eller annan tillståndspliktig verksamhet. RAIRE Invest AB (publ) är en finansiell kommunikationsbyrå som erbjuder tjänster relaterade till IR, PR, kommunikation och nätverksbaserad finansiering (crowd funding). RAIRE Invest AB (publ) är inte mottagare eller förmedlare av de transaktioner som sker mellan konsumenter och bolagets kunder.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.