Följ Sprinkle Media

Raise Reach anlitas för emissionsuppdrag i Blockhomes

Pressmeddelande   •   Dec 07, 2018 15:45 CET

Raise Reach anlitas för nytt uppdrag

Danska ZeeBee Ventures APS släppte ett pressmeddelande tidigare i veckan enligt följande:

"ZeeBee Ventures APS har förvärvat Blockhomes AB

ZeeBee Ventures APS förvärvade den 1 december Blockhomes AB (u n ä). Utifrån en framtida marknadsutveckling gällande fastighetsfinansiering ser ZeeBee Ventures APS detta som en mycket strategisk affär och har beslutat att genomföra en nyemission i syfte att ta nästa steg i utvecklingsfasen.

- "Konceptet Blockhomes baseras på behovet av ett öppet, säkert och effektivt sätt för den genomsnittliga individen, få tillgång till fastighetsaffärer som tidigare endast var tillgängliga för ett fåtal. Vi ser med tillförsikt fram emot det fortsatta arbetet tillsammans med ZeeBee Ventures APS, säger Oliver Donovan, vd Blockhomes AB."

Raise Reach har anlitats att marknadsföra den föreliggande nyemissionen med start den 7/12.

RAIRE Invest AB (publ) bedriver inte finansiell rådgivning eller annan tillståndspliktig verksamhet. RAIRE Invest AB (publ) är en finansiell kommunikationsbyrå som erbjuder tjänster relaterade till IR, PR, kommunikation och nätverksbaserad finansiering (crowd funding). RAIRE Invest AB (publ) är inte mottagare eller förmedlare av de transaktioner som sker mellan konsumenter och bolagets kunder.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.