Följ Sprinkle Media

Raise Reach förbereder Power & Tower Holding AB (publ) för marknadsnotering

Pressmeddelande   •   Sep 05, 2017 08:30 CEST

Fiberanläggning, en enorm marknad och nu även ett stort steg i rätt riktning med hjälp av avancerad teknik.

Raise Reach™ går in och förbereder Power & Tower Holding AB (publ) för en marknadsnotering med tillhörande spridningsemission. Det är ett intressant amerikanskt - svenskt bolag med huvudfokus på fiberinstallation och det med horisontal borrning. Bolaget har redan tekniken klar i USA men vill alltså implementera den i Sverige och Europa.

Spridningsemission (pre-IPO) startade den 25/8 i syfte att sprida ägandet inför marknadsnotering under hösten 2017. Emissionen genomförs utan företräde för befintliga aktieägare och är begränsad till 1 500 000 aktier.

För mer information om nyemissionen hänvisas till bolagets hemsida där fullständigt investeringsmemorandum finns presenterat. Power & Tower har anlitat emissionsinstitutet Eminova för emissionshanteringen. 

Raise Reach arbetar som konsulter inom branschen Corporate Finance. Våra klienter finns primärt i Norden och delvis i Baltikum. Raise Reach konsulterar inom bland annat kapitalanskaffning, aktieägarspridning, marknadsnoteringar, företagsförvärv, marknadsföring och tjänster kopplade till Investor Relations.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://media.raireinvest.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.