Följ RAIRE Invest AB (publ)

Raise Reach förbereder Power & Tower Holding AB (publ) för marknadsnotering

Pressmeddelande   •   Sep 05, 2017 08:30 CEST

Fiberanläggning, en enorm marknad och nu även ett stort steg i rätt riktning med hjälp av avancerad teknik.

Raise Reach™ går in och förbereder Power & Tower Holding AB (publ) för en marknadsnotering med tillhörande spridningsemission. Det är ett intressant amerikanskt - svenskt bolag med huvudfokus på fiberinstallation och det med horisontal borrning. Bolaget har redan tekniken klar i USA men vill alltså implementera den i Sverige och Europa.

Spridningsemission (pre-IPO) startade den 25/8 i syfte att sprida ägandet inför marknadsnotering under hösten 2017. Emissionen genomförs utan företräde för befintliga aktieägare och är begränsad till 1 500 000 aktier.

För mer information om nyemissionen hänvisas till bolagets hemsida där fullständigt investeringsmemorandum finns presenterat. Power & Tower har anlitat emissionsinstitutet Eminova för emissionshanteringen. 

Raise Reach arbetar som konsulter inom branschen Corporate Finance. Våra klienter finns primärt i Norden och delvis i Baltikum. Raise Reach konsulterar inom bland annat kapitalanskaffning, aktieägarspridning, marknadsnoteringar, företagsförvärv, marknadsföring och tjänster kopplade till Investor Relations.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy