Följ RAIRE Invest AB (publ)

Raise Reach har gjort det

Pressmeddelande   •   Sep 11, 2017 12:00 CEST

Raise Reach arbetar dagligen med att göra plattformen snyggare, mer användarvänlig och enklare för medlemmarna att se pågående emissioner.

Efter en längre tids programmeringsarbete är bolaget nu redo att lämna betastadiet. Det kommer nu vara betydligt lättare att manövrera på sidan.

Så har alltså ytterligare steg tagits för att Raise Reach™ skall nå sina högt ställda mål, där ett av dom är att bolaget skall bli Sveriges främsta verktyg för andra bolag som söker marknadsnotering och medlemmar som skall få möjlighet att investera i tidiga skeden.

Ett av dessa är Power & Tower Holding AB (publ) som så klart har fullt upp att göra då bolagets verksamhet är beläget i Florida. Power & Tower har en pågående emission hos tecknaemission.se.

Raise Reach™ planerar att implementera samtliga funktioner kl. 12:00 tisdagen den 12:e september då bolaget önskar gamla och nya medlemmar välkomna till den helt nya plattformen.

Raise Reach arbetar som konsulter inom branschen Corporate Finance. Våra klienter finns primärt i Norden och delvis i Baltikum. Raise Reach konsulterar inom bland annat kapitalanskaffning, aktieägarspridning, marknadsnoteringar, företagsförvärv, marknadsföring och tjänster kopplade till Investor Relations.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://media.raireinvest.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.