Följ Sprinkle Media

RAISE REACH™ har slutit avtal med Systemhus AB (publ) unä att sköta bolagets marknadsnotering och kapitalanskaffning

Pressmeddelande   •   Okt 02, 2017 16:40 CEST

Det har nu lossnat rejält för Raise Reach™ som efter den lyckade kampanjen med Power & Tower märker av en stadig kundtillströmning. Vårt nya projekt att lotsa Systemhus AB (publ) * ser vi som ytterst intressant och Raise Reach™ räknar med ett mycket stort intresse för bolaget.

Systemhus har genom förvärv skapat en mycket intressant projektportfölj där tyngdpunkten kommer att ligga på utvecklingen av hyresrättsbostäder över riket.

Bolaget beräknas att genomföra en pre-IPO under hösten/senhösten och IPO är beräknat till mitten på februari 2018.

För ytterligare information kontakta info@raisereach.com

* Bolaget är under namnändring och vid äventyr att bolagsverket ej godkänner det föreslagna namnet kommer eventuellt annat namn att föreslås.

Raise Reach arbetar som konsulter inom branschen Corporate Finance. Våra klienter finns primärt i Norden och delvis i Baltikum. Raise Reach konsulterar inom bland annat kapitalanskaffning, aktieägarspridning, marknadsnoteringar, företagsförvärv, marknadsföring och tjänster kopplade till Investor Relations.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://media.raireinvest.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.