Följ Sprinkle Media

Systemhus AB (publ) skriver Letter of Intent om projektfinansiering

Pressmeddelande   •   Feb 13, 2018 17:00 CET

Undertecknandet av ett LoI med SWZ Funds avser en gemensam samsyn runt att inom två veckor teckna bindande avtal om finansiering av tre (3) byggprojekt som i dag ägs och förvaltas av Systemhus AB med dotterbolag.

Finansieringsramen för det kommande avtalet uppgår till 60 miljoner Euro och tar då höjd för en full finansiering av de ingående projekten. Systemhus kan därmed expandera verksamheten i en snabbare takt än vad som tidigare prognostiserats och leverera det första färdiga projektet redan under våren 2019.

Systemhus tillförordnade VD, Poul Dissing kommenterar:

"Vi är mycket nöjda att intresset från ett fondbolag att finansiera byggnation i Sverige varit så stort. Med en garanterad finansieringsram som dessutom är direkt riktad till tre specifika byggprojekt, blir strategin mycket tydlig. I branschen ligger alltid den största problematiken i finansiering och det handlar ofta om stora belopp, därför är det väldigt tillfredsställande att vi har kommit fram till den här lösningen"

Systemhus AB genomför just nu, fram till 19 februari en nyemission med syfte att marknadsnotera sig under våren 2018, på länken här kan du läsa allt om detta.

RAIRE Invest AB (publ) bedriver inte finansiell rådgivning eller annan tillståndspliktig verksamhet. RAIRE Invest AB (publ) är en finansiell kommunikationsbyrå som erbjuder tjänster relaterade till IR, PR, kommunikation och nätverksbaserad finansiering (crowd funding). RAIRE Invest AB (publ) är inte mottagare eller förmedlare av de transaktioner som sker mellan konsumenter och bolagets kunder.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://media.raireinvest.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.